Οδηγίες πρόσβασης στο 1ο ΕΠΑΛ Αργυρούπολης

Εκτύπωση


Στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Αργυρούπολης φτάνει κανείς με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο ή με αστικό λεωφορείο.
Ερχόμενος από Αθήνα ακολουθεί τη Λεωφόρο Κύπρου. Στο ύψος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στρίβει δεξιά στην οδό Τριπόλεως. Όταν φτάσει στο Κοιμητήριο Ελληνικού στρίβει αριστερά στην οδό Αναστάσεως. Στον αριθμό 19 της οδού Αναστάσεως βρίσκεται η κεντρική είσοδος του Σχολείου.Ερχόμενος από την ίδια κατεύθυνση με αστικό λεωφορείο μπορεί να χρησιμοποιήσει τις λεωφοριακές γραμμές Α4 και 154 και να κατέβει επί της Λεωφόρου Κύπρου στο ύψος του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης στην 9η στάση. Στην περίπτωση αυτή είτε ακολουθεί τις οδούς Τριπόλεως-Αναστάσεως για την κεντρική είσοδο του Σχολείου είτε χρησιμοποιεί τη βοηθητική είσοδο πάνω στην οδό Κύπρου.
Από τη Γλυφάδα ερχόμενος στη Λεωφόρο Κύπρου θα στρίψει αριστερά στο φανάρι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (δεξιά του το Carrefour) και θα ακολουθήσει τις οδούς Τριπόλεως-Αναστάσεως. Οι λεωφοριακές γραμμές που μπορεί να χρησημοποιήσει από Γλυφάδα είναι Α4 και 154 αντίστροφα.
Η λεωφοριακή γραμμή 201 που διασχίζει την Ηλιούπολη τερματίζει στη διασταύρωση των οδών Μ.Ασίας και Αβέρωφ.Με κατεύθυνση το Ελληνικό η οδός Μ. Ασίας διασταυρώνεται με την Τριπόλεως και οδηγεί στο Σχολείο σύμφωνα με τα παραπάνω.
Οι ερχόμενοι από Πειραιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή Β1 Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα που περνάει από την οδό Κύπρου ή τη γραμμή 101 Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό με στάση στην οδό Τριπόλεως.