Είσοδος

11/3/2016 - Επίσκεψη του Τομέα Πληροφορικής στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Εκτύπωση

 

Την Παρασκευή 11/3/2016 οι μαθητές των τμημάτων της Β' και Γ' τάξης της ειδικότητας "Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων Υπολογιστών" του Σχολείου μας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου μας υποδέχθηκαν η κα. Τέτα Πέτρουλα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Αερολιμένα και ο κος. Παπαγιαννόπουλος Νίκος, υπεύθυνος του τμήματος Πληροφορικής.

Η περιήγησή μας άρχισε από το χώρο των αναχωρήσεων, όπου μας εξηγήθηκε η διαδικασία της προσέλευσης των επιβατών, το νέο ηλεκτρονικό check-in, αλλά και η διαδικασία παραλαβής των αποσκευών.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο κτίριο της Διοίκησης και συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων, όπου μας περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με σάντουιτς και χυμούς, αλλά και ένα δώρο έκπληξη, ένα συλλεκτικό usb φλασάκι με το λογότυπο του αεροδρομίου για κάθε μαθητή και καθηγητή. Εκεί, ο κος Παπαγιαννόπουλος μας έκανε μια παρουσίαση των εγκαταστάσεων και των συστημάτων που λειτουργούν στο Αεροδρόμιο και απάντησε σε ερωτήσεις μας.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο κτίριο που στεγάζει το Data Center του Αεροδρομίου, όπου και ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία του, τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα συστήματα που το υποστηρίζουν. 

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Πέτρουλα, τον κ. Παπαγιαννόπουλο και το υπόλοιπο προσωπικό του Αερολιμένα που με προθυμία και υπομονή φρόντισε για την πολύπλευρη ενημέρωσή μας, αλλά και το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που διέθεσε όχημα για τη μεταφορά των μαθητών μας, χωρίς δική τους οικονομική επιβάρυνση.

 

 

Αναστάσεως 19, 16452,
Αργυρούπολη
Τηλ : 210-9635236, Fax : 210-9635959
e-mail : mail(at)1epal-argyr.att.sch.gr

Copyright © 2014, Βασιλάκης Βασίλειος, Κοζομπόλη Χρυσάνθη
Επιμέλεια Δημοσιεύσεων:  Βασιλάκης Βασίλειος

Μοιραστείτε την Ιστοσελίδα μας

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες816
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
Guests 18
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.